ua en ru

Поліція Одеси затримала 5 нападників на учасників акції за відставку мера

Поліція Одеси затримала 5 нападників на учасників акції за відставку мера Фото: акція за відставку мера Одеси Геннадія Труханова

В результаті нападу постраждали 3 активістів

Поліція Одеси затримала 5 нападників на учасників акції за відставку мера міста Геннадія Труханова. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Одеській області.

"Працівники поліції доставили до Приморського відділу поліції п’ять чоловіків, які скоїли напад на наметове містечко. На даний час всі обставини встановлюються", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, на місці події працівники швидкої надали медичну допомогу трьом постраждалим активістам, у яких діагностували черепно-мозкові травми, струс головного мозку та забої. Після надання потерпілим медичної допомоги, вони від госпіталізації відмовилися.

"Даний факт внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідство триває", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі, сьогодні, 26 квітня близько 4:00 невідома група осіб напала на учасників акції за відставку мера міста Геннадія Труханова.