ua en ru

Поліція виявила схрон з боєприпасами у Донецькій області

Поліція виявила схрон з боєприпасами у Донецькій області Фото: поліція виявила схрон з боєприпасами у Донецькій області

Проводиться комплекс заходів, спрямованих на встановлення особи власника боєприпасів

Правоохоронці виявили схрон з боєприпасами у Донецькій області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

"На околиці Великої Новосілки правоохоронці виявили та вилучили зі схованки серед кам'яних конструкцій 3 бойові гранати і більше 800 патронів калібром 5,45 мм. Відкрито кримінальне провадження, власник боєприпасів встановлюється", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, співробітники поліції виявили схрон з боєприпасами вчора в ході проведення оперативно-розшукових заходів, на виїзді з селища серед кам'яних занедбаних конструкцій.

У результаті правоохоронці вилучили 2 гранати "РГД-5", одну протитанкову гранату "РПГ-18", а також 28 упаковок патронів калібром 5,45 мм. Проводиться комплекс заходів, спрямованих на встановлення особи власника боєприпасів.

"За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві поліцейський затриманий на хабарі у 17,5 тис. гривень.