ua en ru

Поліція виявила арсенал боєприпасів у Артемівську

Поліція виявила арсенал боєприпасів у Артемівську Фото: поліція виявила арсенал боєприпасів у Артемівську

Відкрито кримінальне провадження, встановлюється власник боєприпасів

Поліція виявила арсенал боєприпасів в одному з гаражних кооперативів у Артемівську. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

"Гранати, тротилові шашки, детонатори до мінометних мін та патрони були виявлені й вилучені співробітниками артемівської поліції. Відкрито кримінальне провадження, встановлюється власник боєприпасів", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, начальник Артемівського відділу поліції Володимир Гончаров розповів, що 11 грудня 2015 року в ході перевірки оперативної інформації співробітниками карного розшуку був перевірений гараж, розташований в гаражному кооперативі по вулиці Лісовій. В результаті огляду гаража виявлені та вилучені 2 гранати, 22 підривника до мінометних мін, майже 500 патронів різного калібру, тротилова шашка вагою 400 г.

"За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Встановлюється власник боєприпасів. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ затримала на Закарпатті групу озброєних контрабандистів.