ua en ru

Поліція не знайшла вибухівку в сесійній залі Закарпатської облради

Поліція не знайшла вибухівку в сесійній залі Закарпатської облради Фото: "мінування" Закарпатської облради не підтвердилося

При цьому депутати відмовилися евакуюватися з будівлі облради

Поліція не знайшла вибухівку в сесійній залі Закарпатської обласної ради. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ НП в Закарпатській області.

"Вибухотехніки перевірили приміщення Закарпатської обласної ради в присутності депутатів. Вибухівки не знайшли. Тепер правоохоронці шукають аноніма, який надав неправдиве повідомлення про замінування залу", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що правоохоронці частково евакуювали людей з будівлі облради, однак самі депутати не захотіли залишати робочі місця.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Поліція не знайшла вибухівку в сесійній залі Закарпатської облради

Фото: поліція перевіряла інформацію про мінування Закарпатської облради

Нагадаємо, сьогодні о 14:00 надійшло повідомлення про мінування сесійного залу Закарпатської обласної ради, де в цей час депутати провели засідання і повинні були вибрати голови. Анонім заявив, що в портфелі одного з депутатів знаходиться вибухівка.