ua en ru

Поліція не знайшла вибухівки на залізничному вокзалі в Києві

Поліція не знайшла вибухівки на залізничному вокзалі в Києві Фото: залізничний вокзал (Ратінський В'ячеслав / УНІАН)

Через повідомлення про замінування залізничного вокзалу евакуювали 1250 осіб

У поліції заявили, що не знайшли вибухівки на залізничному вокзалі в Києві після повідомлення про замінування. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції у Facebook.

"Через повідомлення про замінування залізничного вокзалу евакуювали 1250 осіб. Поліцейські провели ретельний огляд, у результаті якого жодних небезпечних предметів і речовин не виявили", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що як тільки правоохоронці отримали повідомлення про замінування центрального залізничного вокзалу, на місце виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінологи.

"Аби убезпечити громадян, територію обгородили та евакуювали 1170 пасажирів і 70 працівників вокзалу. Збоїв у русі потягів не було. Роботу вокзалу відновили близько 18:00. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Поліція розшукує жартівника", - доповіли у відомстві.

Через повідомлення про замінування залізничного вокзалу евакуювали 1250 осіб Після огляду будівлі та прилеглої території...

Опубліковано Поліція Києва 13 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві сьогодні, 13 серпня 2017 року, близько 17:00 евакуювали центральний залізничний вокзал через повідомлення про мінування.