ua en ru

Поліція знайшла співробітника "Укразалізниці", який втік після участі в ДТП

Поліція знайшла співробітника "Укразалізниці", який втік після участі в ДТП Фото: Федорко був знайдений в одній з медичних установ

До Федорка, який втік з лікарні, приставлена охорона

Поліція встановила місцезнаходження винуватця дорожньо-транспортної пригоди на автодорозі Забір'я-Боярка 49-річного начальника відділу вантажоперевезень "Укразалізниці" Івана Федорка. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

Федорко перебував у реанімаційному відділенні одного з медичних закладів столиці.У цей момент до нього приставлена охорона.


Нагадаємо, по дорозі на Боярку водій автомобіля AUDI Q7 Федорко виїхав на зустрічну смугу та скоїв лобове зіткнення з автомобілем Dacia.

В результаті ДТП пасажири Dacia - 30-річна жінка і двоє дітей 4-х і 6-річного віку отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Співробітник "Укразалізниці" втік з лікарні під час освідування на алкогольне сп'яніння.

За даним ДТП відкриті два кримінальних провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами і опору представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського.

Поліція повідомляє, що зараз ведеться досудове розслідування.

Раніше повідомлялося, що після участі в ДТП співробітника "Укрзалізниці" відсторонили від посади.