ua en ru

Поліція з початку року отримала майже 2,3 тис. повідомлень про зникнення дітей 

Поліція з початку року отримала майже 2,3 тис. повідомлень про зникнення дітей  Фото: поліція

Наразі правоохоронці проводять заходи щодо встановлення місцезнаходження 67 дітей

Поліція з початку 2017 року отримала майже 2,3 тис. повідомлень про зникнення дітей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національної поліції України у Facebook.

"Протягом п’яти місяців 2017 року до поліції надійшло 2298 заяв та повідомлень про зникнення дітей. За результатами проведених заходів працівники поліції розшукали 2273 дітей та повернули їх батькам", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі правоохоронці проводять заходи щодо встановлення місцезнаходження 67 дітей, з яких 25 - зникли у 2017 році.

Протягом п’яти місяців 2017 року до поліції надійшло 2298 заяв та повідомлень про зникнення дітей. За результатами про...

Опубліковано Національна поліція України 29 травня 2017 р.

Нагадаємо, під час зустрічі з постійними представниками держав-учасниць ОБСЄ, яка відбулася сьогодні у парламенті, перший заступник голови Верховної Ради України Ірини Геращенко повідомляла, що на Донбасі з початку проведення антитерористичної операції (АТО) безвісти зникли понад 400 людей.

"Сьогодні на окупованій території знаходиться 128 заручників, доки ми констатуємо недопуск місії Червоного Хреста до пошуку зниклих безвісти, яких у нас більше 400", - повідомила віце-спікер.