ua en ru

Поліція Москви спростувала дані про загиблих при наїзді автобуса на зупинку

Поліція Москви спростувала дані про загиблих при наїзді автобуса на зупинку Фото: у Москві автобус врізався в зупинку (twitter.com/irakurochkinaa)

Медикам вдалося реанімувати постраждалих у ДТП з автобусом

В результаті наїзду пасажирського автобуса на зупинку громадського транспорту в Москві (Російська Федерація) постраждали три людини, загиблих немає, передають російські ЗМІ з посиланням на поліцію міста.

Повідомляється, що при наїзді автобуса на зупинку біля станції метро "Сходненська" на північному заході Москви ніхто не загинув, проте постраждали три особи. За попередніми даними, на дорозі легковий автомобіль врізався в автобус, після чого той протаранив зупинку. Крім того, не виключається, що водій автобуса збив людей на зупинці, намагаючись уникнути зіткнення з іншою машиною.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Москві автобус врізався у зупинку, в результаті чого, за словами очевидців, загинули дві людини. За уточненими даними, медикам вдалося реанімувати постраждалих.

Зазначимо, це вже друга велика аварія за участю автобуса за тиждень в Москві. До цього рейсовий автобус в'їхав у підземний перехід в районі станції метро "Слов'янський бульвар", в результаті чого загинули чотири людини, ще 11 постраждали.