ua en ru

У Москві автобус врізався в зупинку, є загиблі

У Москві автобус врізався в зупинку, є загиблі Фото: у Москві автобус врізався в зупинку (twitter.com/irakurochkinaa)

В результаті події загинули дві людини

У столиці Росії Москві автобус в'їхав у зупинку біля метро, в результаті події загинули дві людини. Про це повідомляє "РИА Новости"

"Дві людини загинули, за попередніми даними, після наїзду автобуса на зупинку біля метро "Сходненская" на північно-заході Москви", - йдеться в повідомленні.

На даний момент обставини дорожньо-транспортної пригоди з'ясовуються.

Нагадаємо, на початку грудня в Києві на вулиці Палладіна маршрутка врізалася у фуру, в результаті постраждали щонайменше три людини. Водій великогабаритів DAF зупинився для відпочинку перед тривалою дорогою, так як прямував в Сербію (звідки він родом).

"Через кілька годин відпочинку, водій прокинувся від сильного поштовху. Як виявилося, маршрутний автобус TATA, який прямував за маршрутом 745, на повному ходу в'їхав у його причіп. Причину зіткнення водій "маршрутки" пояснити не зміг", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що водія з маршрутки деблокували бійці ДСНС. Від удару постраждали сам водій, а також чоловік та жінка (пасажири), які в подальшому з різними травмами були госпіталізовані. Ще трьом пасажирам надана медична допомога на місці.