ua en ru

"Поліція" Криму назвала обшуки кримських татар у Бахчисараї "плановими заходами" з виявлення екстремістів

"Поліція" Криму назвала обшуки кримських татар у Бахчисараї "плановими заходами" з виявлення екстремістів Фото: "Поліція" назвала обшуки кримських татар у Бахчисараї "плановими заходами"

У ході перевірок проводиться вилучення "літератури екстремістської спрямованості"

"Поліція" анексованого Росією Криму спільно з іншими "правоохоронними відомствами" у Бахчисарайському районі проводить "планові заходи, спрямовані на виявлення та затримання осіб, причетних до діяльності забороненої в Росії організації". Про це повідомляє прес-служба "Міністерства внутрішніх справ по Республіці Крим".

Також зазначено, що в ході перевірок проводиться вилучення "літератури екстремістської спрямованості".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Криму, у місті Бахчисарай, російські силовики проводять обшуки в будинках кримських татар. Про це повідомляє журналіст Шевкет Наматуллаєв у Facebook.

"Озброєні російські силовики увірвалися в будинки Сейдамета Мустафаєва і Ризи Муждабаєва, які проживають у 6 і 7 мікрорайонах. Сусідам силовики мету свого такого раннього візиту не пояснюють. Дороги заблоковані ДПСниками, швидше за все, щоб люди не приїжджали і не приходили підтримати хлопців. А тих, хто все ж прийде, можуть затримати за непокору "законній" вимозі поліцаїв", - написав Наматуллаєв.