ua en ru

Поліція констатує відсутність порушень публічної безпеки у Балаклії

Поліція констатує відсутність порушень публічної безпеки у Балаклії Фото: поліція

Протягом чотирьох діб порушень публічної безпеки в Балаклії не допущено

Поліція констатує відсутність порушень публічної безпеки в Балаклії (Харківська область). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

"Протягом чотирьох діб порушень публічної безпеки не допущено. Вчора в поліцію надійшло 3 заяви від громадян про скоєння крадіжок майна, 9 - про пошкодження майна та 2 громадянина повідомили про пошкодження житла", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, правоохоронці проводять цілодобове патрулювання вулиць у Балаклії щоб уникнути розкрадання майна евакуйованих громадян. До роботи залучено 282 працівника Головного управління Національної поліції у Харківській області та 60 одиниць техніки, патрулюють місцевість 110 патрулів.

Крім того, поліція провела інформаційно-роз'яснювальну роботу про правила поведінки у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів.

"Слідчо-оперативними групами, які вчора вирушили в місто Балаклею, оглянуто 215 об'єктів та складено 215 протоколів відповідно. Для оцінки вартості пошкодженого майна призначено відповідні експертизи", - йдеться в повідомленні.

altaltaltaltalt

Фото: Балаклія

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що розмінування Балаклії завершено.