ua en ru

Поліція Києва затримала три групи, які обкрадали автомобілі

Поліція Києва затримала три групи, які обкрадали автомобілі Фото: поліція

Зловмисники розбивали в дверцятах автомобіля скло і викрадали цінні речі

Поліція Дарницького району Києва протягом 6 днів виявила та затримала три групи злочинців, які обкрадали автомобілі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції в Києві.

До складу груп входили 9 громадян у віці від 25 до 35 років. Їх затримали на місці скоєння чергового злочину.

"Вони спостерігали за автомобілем, який буде зручно обікрасти. Розбивали скло в дверцятах і викрадали із цінні речі, які залишив необачний власник. Скористатися вкраденим не встигла ні одна із злочинних груп. Дев'ять викритих зловмисників зізналися у скоєнні крадіжки з автомобілів на території району", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що зловмисники в основному грабували автомобілі, припарковані в погано освітлених місцях. Чоловіки не мали постійного місця роботи, деякі з них тривалий час вживали наркотики і неодноразово були судимі за скоєння майнових злочинів.

Дарницьким управлінням Головного управління Національної поліції у місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в Києві на Оболоні ввечері 18 листопада невідомий тричі вистрілив у директора одного з науково-дослідних інститутів.