ua en ru

Поліція Києва переходить на посилений режим роботи 16-18 червня

Поліція Києва переходить на посилений режим роботи 16-18 червня Фото: Сергій Яровий (avakov.com)

Відзавтра поліція Києва переходить на посилений режим у зв'язку з масовими заходами

Перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий заявив, що у зв'язку з проведенням масових заходів у Києві столична поліція буде працювати в посиленому режимі в період з 16 по 18 червня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

"Правоохоронці готові забезпечувати правопорядок у Києві під час міжнародної зустрічі байкерів і "Марша рівності", - заявив Яровий.

Згідно з інформацією прес-служби, для охорони правопорядку в ці дні залучать близько 5 тис. поліцейських, серед яких і співробітники підрозділів особливого призначення Головних управлінь Національної поліції з різних областей України, викладачі та курсанти Національної академії внутрішніх справ, 1,6 тис. військовослужбовців Нацгвардії України.

Так, відкриття з'їзду мирових прихильників мотоциклів та презентація діяльності байкерського клубу Hells Angels " заплановане на 16 червня 2017 року. Основним заходом зустрічі стане мотопробіг вулицями міста, який відбудеться 17 червня, в якому візьмуть участь до 1,5 тис. мотоциклістів.

Крім того, 18 червня 2017 року з 10:00 до 13:00 у Києві заплановано проведення "Маршу рівності". За інформацією організаторів, у заході візьмуть участь до 5 тис. громадян. У місцях проведення заходу будуть встановлені загороджувальні турнікети, перекриття та фільтраційні кордону.

Також будуть діяти 4 контрольно-пропускні пункти з металошукачами, на яких буде пропускний режим та превентивні поліцейські заходи. Зокрема, правоохоронці будуть вибірково перевіряти документи та вміст сумок учасників маршу.

Сергій Яровий: «Правоохоронці готові забезпечуваті правопорядок у Києві під час світової зустрічі байкерів та «Маршу рів...

Опубліковано Поліція Києва 15 червня 2017 р.

За маршрутом проведення маршу працюватимуть 10 груп швидкого реагування і будуть чергувати 2 посилені слідчо-оперативні групи. Крім того, на охорону публічної безпеки залучать 12 кінних вершників поліції та кінологів зі службовими собаками.

Посилять охорону та на станціях метрополітену "площа Льва Толстого", "Театральна", "Золоті Ворота" і "Університет", які знаходяться недалеко від місця проведення "Маршу рівності".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на площі Перемоги в Києві автомобіль в'їхав у трамвай, а трамвай, в свою чергу, зійшов з рейок. Повідомляється, що постраждав водій та пасажир автомобіля. Швидка госпіталізувала постраждалих.