ua en ru

Поліція Києва відкрила справу за фактом збройного пограбування за участі сина нардепа

Поліція Києва відкрила справу за фактом збройного пограбування за участі сина нардепа Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

26 листопада неповнолітній син нардепа Попова з співучасником скоїли збройне пограбування магазину

Поліція відкрила кримінальну справу за фактом пограбування магазину в Києві, участь в якому брав син народного депутата від Радикальної партії Ігоря Попова. Про це повідомляє пресс-служба поліції столиці.

Зазначено, що вчора ввечері, 26 листопада, до чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що в продуктовий магазин забігли двоє невідомих у балаклавах і, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, забрали з каси гроші.

Повідомляється, що погрожуючи продавцям і відвідувачам зброєю, зловмисники забрали з каси 2 з 2,5 тис. гривень. Один з фігурантів був спійманий на місці злочину, а іншої - через кілька хвилин затриманий поліцією.

За вказаною адресою прибули правоохоронці. На місці події поліцейські виявили двох чоловіків і двох жінок-продавців, які тримали одного з нападників. Його товариш, який забрав готівку, втік. За даними правоохоронців, затримані раніше проблем із законом не мали.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 26 листопада неповнолітній син нардепа Попова совершил збройне пограбування магазину. "У мене в родині біда. Мій син 14-ти років потрапив у погану компанію і скоїв серйозне правопорушення. Це моя вина, що недостатньо часу приділяв вихованню, недогледів, не попередив. Я прошу вибачення у потерпілих, у житті суспільства, в моїх рідних, у моєї кращої команди", - написав нардеп.