ua en ru

Поліція вилучає відеозаписи з місця нападу на Стерненка

Поліція вилучає відеозаписи з місця нападу на Стерненка Фото: місце події (od.npu.gov.ua)

У нападі на Стерненка розглядають кілька версій

Поліція вилучає відео з камер на місці нападу на активіста Сергія Стерненка в Одесі. Про це у Facebook повідомив радник начальника поліції Одеської області Руслан Форостяк.

"Проводиться необхідний комплекс слідчих дій, вилучається відео з камер, з'ясовуються всі обставини і хронологія, ніхто нічого не буде приховувати, журналісти і суспільство отримає об'єктивну і достовірну інформацію", - повідомив Форостяк.

За його словами, незважаючи на свідчення учасників інциденту, розглядаються всі можливі версії подій: від банального побутового конфлікту або пограбування до навмисного нападу з політичних мотивів. Він також зазначив, що заподіяння нападнику на Стерненка смертельних ножових поранень також вимагає об'єктивного розслідування.

"Окремо є факт, коли особу залишили в безпорадному стані, вона стекла кров'ю у прямому ефірі, ніхто навіть не намагався з'ясувати її стан або надати допомогу, ні випадкові перехожі або очевидці, ні медики, які були на місці, це також не можна ігнорувати", - додав Форостяк.

Він також підтвердив, що загиблий був бійцем 25 Дніпропетровської десантної бригади.

Учорашній інцидент на Фонтанській дорозі виявився досить резонансною подією із зрозумілих причин, враховуючи увагу...

Опубліковано Ruslan Forostyak 25 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що напад на Стерненка кваліфікували як замах на вбивство.