ua en ru

Поліція шукає свідків наїзду сина Шуфрича на пішохода

Поліція шукає свідків наїзду сина Шуфрича на пішохода Фото: Нестор Шуфрич-молодший (скріншот відео Телеканал 1+1)

ДТП за участю сина Шуфрича сталася 26 серпня

Поліція Києва шукає свідків наїзду сина народного депутата від "Опозиційного блоку" Нестора Шуфрича Нестора Шуфича-молодшого на пішохода. Про це повідомив відділ комунікації столичної поліції.

"З метою повного всебічного та об'єктивного розслідування кримінального правопорушення поліція просить відгукнутися свідків та очевидців цієї ДТП. Громадян, які мають будь-яку корисну інформацію для слідства, просимо телефонувати за номерами: 271-96-85; 271-94-73", - говориться в повідомленні.

Правоохоронці нагадали, що дорожньо-транспортна пригода сталася 26 серпня приблизно о 22:29 неподалік будинку № 117 по вул. Шота Руставелі на нерегульованому пішохідному переході.

Слідче управління столичної поліції розпочало кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Києва відпустив Нестора Шуфрича-молодшого на поруки батька у справі про дорожньо-транспортну пригоду. У прокуратурі заявили про намір оскаржити рішення суду.