ua en ru

Поліція Харкова затримала підозрюваного у причетності до нічного вибуху

Поліція Харкова затримала підозрюваного у причетності до нічного вибуху Фото: наслідки вибуху у Харкові (hk.npu.gov.ua)

За фактом вибуху у Харкові відкрито кримінальне провадження

Поліція Харкова затримала підозрюваного у причетності до нічного вибуху на Жасміновому бульварі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Нацполіції у Харківській області.

Як зазначається, правоохоронці затримали 33-річного уродженця Луганської області, наразі встановлюються всі обставини та мотиви скоєння злочину.

Повідомляється, що вибух стався в ніч на 4 вересня близько другої години. Внаслідок події з осколковим пораненням госпіталізовано 30-річного чоловіка. Наразі за фактом вибуху у Харкові відкрито кримінальну справу за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Поліція Харкова затримала підозрюваного у причетності до нічного вибуху
Поліція Харкова затримала підозрюваного у причетності до нічного вибуху

Фото: вибух у Харкові (hk.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові в ніч на 4 вересня стався вибух, в результаті чого постраждав місцевий житель.

Зазначимо, також повідомлялося про вибух в Одесі, що стався вчора близько дев'ятої години вечора на станції технічного обслуговування (СТО) на вулиці Дальницькій. Внаслідок події постраждали четверо рятувальників. Наразі за фактом вибуху в Одесі також порушено справу.