ua en ru

Поліція Бразилії застосувала шумові гранати для розгону протестувальників

Поліція Бразилії застосувала шумові гранати для розгону протестувальників Фото: у Бразилії протестували проти пенсійної реформи

У Бразилії протестували проти пенсійної реформи

У Бразилії поліція застосувала шумові гранати і перцевий спрей для розгону протестуючих проти пенсійної реформи у будівлі парламенту Бразилії. Про це повідомляє Globo.

"Представники бразильських профспілок спробували увірватися в будівлю Національного конгресу, протестуючи проти пенсійної реформи. В будівлі розбили скло", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що протести відбувалися під час обговорення в нижній палаті парламенту пенсійної реформи, запропонованої президентом країни Мішелем Темером. Так, в країні пропонується встановити мінімальний вік для виходу на пенсію до 65 років для чоловіків та 62 - для жінок.

Нагадаємо, 16 березня в Бразилії сотні протестувальників проти пенсійної реформи захопили будівлю Міністерства фінансів, акції протесту охопили кілька міст.

Повідомляється, що в акціях протесту проти пенсійної реформи в Бразилії взяли участь кілька тисяч осіб. Зокрема, в Сан-Паулу протестувальники перекрили дорожній рух, а в столиці - захопили будівлю Мінфіну і перебували в ньому кілька годин.