ua en ru

Політсили, що спонукають людей йти на Майдан, переслідують власні цілі, - голова Полтавської ОДА

Політичні сили, що спонукають людей йти на Майдан, насправді переслідують власні цілі, які не мають нічого спільного з інтересами людей. Про це йдеться у відкритому зверненні голови Полтавської ОДА Олександра Удовиченко.

«Такі дії, що лише призводять до силового протистояння та страждань людей, кровопролить, ми категорично засуджуємо. Підтримуємо Президента України у його безапеляційній вимозі виявити і покарати винних за вчинений безлад і побиття учасників мирного зібрання громадян. Поділяємо разом з ним глибоке обурення тими ганебними подіями, які відбулися на Майдані Незалежності напередодні 1 грудня - Дня референдуму про незалежність України. Переконаний, що лише наша спільна наполеглива праця дасть результат, до якого ми прагнемо: створити в Україні, на Полтавщині, у кожному місті і селі такі умови життя для кожної людини, які підтвердять, що Україна - це Європа», - сказано у зверненні.

«Влада здатна забезпечити конструктивний діалог з громадськістю, право на мирні зібрання та свободу слова, належний правопорядок. А все це є основою стабільного функціонування всіх сфер життєдіяльності області та благополуччя кожного. Сподіваємося на взаєморозуміння, довіру та підтримку. Звертаюся до вас із закликом не піддаватися на провокації і навіть у найскладніших ситуаціях діяти у рамках закону», - резюмується у зверненні.