ua en ru

У поліції розповіли подробиці стрілянини на залізничному вокзалі в Києві

У поліції розповіли подробиці стрілянини на залізничному вокзалі в Києві Фото: Центральний залізничний вокзал в Києві

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження

У поліції розповіли подробиці стрілянини, яка сталася сьогодні, 30 вересня, на Центральному залізничному вокзалі в Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у м. Києві.

"Пригода сталася сьогодні близько 12:00 годин. У результаті протиправних дій ніхто не отримав тілесних ушкоджень. В столичну поліцію надійшло кілька повідомлень на площі Вокзальній невідомі пошкодили автомобіль "Рено" і при цьому були чутні постріли", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, правоохоронці оглянули місце події, опитали можливих свідків і очевидців, вилучили речові докази. В результаті в поліцію звернувся власник "Рено" із заявою про пошкодження транспортного засобу.

"Попередньо встановлено, що невідомий чоловік підбіг до автомобіля і молотком розбив вікна іномарки. Побачивши це, інший чоловік зробив кілька пострілів (вид зброї встановлюється). Після цього обидва покинули місце події. В даний час в поліцію не поступало повідомлень про громадян, що отримали тілесні ушкодження під час інциденту", - йдеться в повідомленні.

На даний момент вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві біля залізничного вокзалу невідомі обстріляли автомобіль.