ua en ru

У поліції розповіли подробиці розстрілу мотоцикліста в Києві

У поліції розповіли подробиці розстрілу мотоцикліста в Києві Фото: прес-секретар Нацполіції Києва Оксана Блищик розповіла подробиці розстрілу мотоцикліста

Зловмисник кілька разів вистрілив у бік мотоцикліста під час руху з автомобіля

У Києві поліція розшукує чоловіка, який стріляв у мотоцикліста на Харківському шосе. Про це повідомила прес-секретар Нацполіції Києва Оксана Блищик у Facebook.

"Близько 21:30 правоохоронці отримали повідомлення про стрілянину на Харківському шосе. На виклик відразу прибула слідчо-оперативна група. Попередньо встановлено: потерпілий їхав мотоциклом і під час руху зловмисник кілька разів вистрілив у його сторону з автомобіля. Чоловік отримав поранення, проїхав кілька метрів і впав", - написала речник київської поліції.

Блищик також розповіла, що на місце викликали лікарів, однак потерпілий помер від отриманих поранень.

З її слів, наразі поліцейські оглядають прилеглу територію, опитують свідків подіі, зі слів яких встановлено, що зловмисник зник на автомобілі "Сеат" жовтого кольору.

Столичні поліцейські розшукують зловмисника, який стріляв у чоловіка Потерпілий від отриманих вогнепальних поранень пом...

Опубліковано Оксаною Блищик 24 травня 2017 р.

За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

"Якщо ви стали свідком цієї трагічної події та маєте корисну для слідства інформацію, просимо звернутися у найближче управління поліції або зателефонувати на 102", - наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що у Києві на Харківському шосе ввечері в середу, 24 травня, невідомі розстріляли чоловіка на мотоциклі.