ua en ru

У поліції розповіли подробиці нападу на заступника міністра економіки

У поліції розповіли подробиці нападу на заступника міністра економіки Фото: Юлія Клименко відразу звернулася в поліцію

Відкрито кримінальне провадження за ст. 125 КК (умисне легке тілесне ушкодження)

Поліція розповіла подробиці нападу на сім'ю заступника міністра економіки Юлію Клименко, та відкрила кримінальне провадження за цим фактом. Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Київській області.

У поліції підтвердили, що в місті Переяслав-Хмельницький на парковці біля готелю "Артак" стався конфлікт між сім'єю посадовця та двома місцевими підприємцями.

За словами потерпілої, вона з чоловіком та двома дітьми приїхали до Переяслав-Хмельницького на екскурсію. У місті вони заблукали і вирішили розвернути транспорт в іншому напрямку біля одного з готелів.


"У цей час під’їхала інша іномарка, з якої вийшов водій, його пасажир і накинулися на них. Із нецензурною лайкою, погрозами та кулаками через незачинене вікно накинулися на дітей, а потім, коли вийшли батьки на захист, побили і їх", - йдеться в повідомленні.

Слідчий відділ Переяслав-Хмельницького відділу поліції відкрив кримінальне провадження за ст. 125 КК (умисне легке тілесне ушкодження). Наразі сторони конфлікту встановлені. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше заступник глави Мінекономіки Юлія Клименко заявила, що в Переяслав-Хмельницькому сталося побиття її та її родини власником місцевого готелю "Артак".

Зокрема, за її словами, її права рука з гематомами, у чоловіка пошкоджено ніс, у сина - численні садна і гематоми на голові, забите плече, синці, подряпини і садна по всьому тілу.

Водночас власник готелю Атом Авдалян заперечує звинувачення його у побитті Клименко.