ua en ru

Поліція попереджає про небезпеку на дорогах через погіршення погоди

Поліція попереджає про небезпеку на дорогах через погіршення погоди Фото: на дорогах можливі аварійні ситуації

Нацполіція попереджає про небезпеку через погодні умови

Керування безпеки дорожнього руху ДПД Національної поліції України попереджає учасників дорожнього руху про небезпеку на дорогах через погіршення погоди на 16-18 березня. Про це повідомляється на сайт Управління.

"Звертаємося до учасників дорожнього руху з проханням бути максимально уважними та обережними. Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищуйте швидкість, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

При недостатній видимості, а особливо з настанням сутінок, водіям і пішоходам рекомендуємо обов'язково виділити себе на дорозі. Водії повинні заздалегідь включити на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари, а пішоходи - використовувати світлий одяг і по можливості світлоповертальні елементи, що дозволить водіям завчасно побачити їх на дорозі і відповідно зреагувати", - пишуть у поліції.

Нагадаємо, народний синоптик Наталка Діденко дала прогноз погоди українцям на 16 березня. За її словами, в Україну завтра йде погіршення погоди. Дощі, мокрий сніг, поривчастий вітер та зниження температури повітря.