ua en ru

ДПСУ ввела додаткові обмеження через можливі масові акції на кордоні з Польщею

ДПСУ ввела додаткові обмеження через можливі масові акції на кордоні з Польщею Фото: прикордонники (dpsu.gov.ua)

На кордоні з Польщею діють додаткові тимчасові обмеження

Держприкордонслужба (ДПСУ) впровадила додаткові обмеження у зв'язку з можливими масовими політичними акціями на кордоні з Польщею. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Незважаючи на те, що 10 вересня деякі політичні партії і депутати анонсують проведення поблизу пункту пропуску "Краковець" на кордоні з Польщею масові акції, це створює додаткові ризики виникнення конфліктних ситуацій та інших провокацій. У зв'язку з цим, 10 вересня робота представників ЗМІ в цьому пункті пропуску буде обмежена", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, всі коментарі по даній темі можна буде отримати поруч з пунктом пропуску, де буде облаштовано майданчик для комунікації.

У ДПСУ підкреслили, що польська сторона теж повністю обмежує роботу будь-яких засобів масової інформації в своєму пункті пропуску "Корчова", розташованому навпроти українського "Краковця".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ДПСУ рекомендує не використовувати пункт пропуску "Краковець" у зв'язку з можливим проведенням масових політичних акцій 10 вересня.

Повідомляється, що у зв'язку з можливим проведенням масових зібрань поблизу пункту пропуску "Краковець" протягом 9-12 вересня, ДПСУ рекомендує вибрати інші маршрути руху для уникнення можливих незручностей.