ua en ru

Поліцейські Британії допоможуть забезпечити безпеку під час фіналу ЛЧ в Києві

Поліцейські Британії допоможуть забезпечити безпеку під час фіналу ЛЧ в Києві Фото: зустріч глави МВС з послами Британії та Іспанії (mvs.gov.ua)

Поліцейські Британії приєднаються до підрозділів МВС на початку наступного тижня

Поліцейські Британії допоможуть підрозділам Міністерства внутрішніх справ забезпечити безпеку під час фіналу Ліги чемпіонів у Києві. Про це заявила посол великої Британії в Україні Джудіт Гоф в ході зустрічі з главою Міністерства внутрішніх справ (МВС) Арсеном Аваковим, передає прес-служба відомства.

Так, в ході зустрічі Аваков заявив, що підрозділи МВС повністю готові до забезпечення громадської безпеки під час фінального матчу Ліги чемпіонів.

"Підрозділи МВС повністю готові до забезпечення громадської безпеки під час фінального матчу Ліги чемпіонів. Ми залучаємо близько 12 тисяч правоохоронців. З них - 6 тисяч поліцейських, 3 тисяч нацгвардійців, тисяча прикордонників та інші підрозділи. Переконаний, що мобілізовані нами сили забезпечать належний рівень безпеки і порядку", - повідомив міністр внутрішніх справ.

Перший заступник голови Національної поліції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін запевнив, що до забезпечення порядку будуть залучені фахівці всіх підрозділів.

У свою чергу посол великої Британії в Україні повідомила, що впевнена в роботі органів системи МВС.

"Ми знаємо, що в українських правоохоронних органів є великий досвід роботи на масових заходах. Більшість фанатів будуть вести себе спокійно, однак можуть бути порушення безпеки. Вже на початку наступного тижня для допомоги приєднаються поліцейські Великобританії", - додала вона.

Нагадаємо, за фіналу Ліги чемпіонів поліція Києва з 21 травня буде працювати в посиленому режимі.