ua en ru

Політики повинні припинити шукати ворогів та сісти за стіл переговорів, - Королевська

Заради пам'яті про загиблих у Великій Вітчизняній війні необхідно припинити вогонь та сісти за стіл переговорів.

Заради пам'яті про загиблих у Великій Вітчизняній війні необхідно припинити вогонь та сісти за стіл переговорів. Про це сказала Наталія Королевська.

"Потрібно негайно припинити вогонь. Забути про амбіції та образи. Сісти за стіл переговорів. І зробити все, щоб повернути мир на нашу землю. Підкреслюю, іншого шляху для вирішення ситуації, окрім мирного, не повинно бути. Ми зобов'язані це зробити. Заради пам'яті про загиблих на війні. І в подяку ветеранам, які сьогодні серед нас" - сказала вона.

Королевська підкреслила, що саме в день Великої перемоги, як ніколи, стає зрозуміло, наскільки важливим є мир. Також вона зазначила, що сьогодні всі в неоплатному боргу перед дідами та прадідами, які, не шкодуючи своїх життів, здобули майже 70 років тому перемогу і подарували нам мирне небо. Тому Королевська закликала всіх політиків не втягувати країну в протистояння.

"Україна завжди була прикладом мирної держави для всієї планети. Нас знають та поважають за мир, а не чвари. І сьогодні дуже важливо припинити шукати ворога, або придумувати конфлікти. Особливо це стосується політиків, які втягують країну у протистояння. Нам потрібен мир та мирне небо над головою!", - наголосила вона.