ua en ru

"Батьківщина" вирішила відправити на переговори з Януковичем іншого нардепа замість Яценюка

ВО "Батьківщина" прийняла рішення відправити на переговори з Президентом України Віктором Януковичем замість лідера фракції Арсенія Яценюка іншого народного депутата

ВО "Батьківщина" прийняла рішення відправити на переговори з Президентом України Віктором Януковичем замість лідера фракції Арсенія Яценюка іншого народного депутата. Про це "РБК-Україна" заявив депутат фракції "Батьківщина" Андрій Павловський.

"Вночі ми зібралися і вирішували питання про участь у переговорах, заявлених Януковичем. Немає сумніву, що більше Януковичу немає довіри. Немає сенсу з ним домовлятися. Але ми бачимо, що люди радикалізовані. Ми бачимо дуже серйозні зіткнення, що може привести до самих негативних наслідків. Тому опозиція вирішила прийняти пропозицію Януковича і почати переговори сьогодні", - заявив Павловський.

Разом з тим, депутат повідомив, що лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк не піде на переговори з Президентом: "На фракції ми вирішили, що від "Батьківщини" на переговори піде не Арсеній Яценюк. Це буде не менш шанована людина у фракції. Таке рішення було прийнято вчора. Від усіх трьох фракцій на переговори піде один представник".

Нагадаємо, у неділю після зустрічі з Януковичем у Межигір'ї Кличко повідомив, що Президент пообіцяв у понеділок вранці, 20 січня, створити комісію з представників Адміністрації Президента, Кабінету міністрів України і представників опозиції, яка займеться вирішенням кризової ситуації в країні.

Раніше лідер "Батьківщини" Арсеній Яценюк повідомив, що комісію очолить секретар РНБО Андрій Клюєв.