ua en ru

Підгрупи з питань політики і безпеки відновили переговори в Мінську

Підгрупи з питань політики і безпеки відновили переговори в Мінську Фото: у "Президент готелі" почалися переговори з Донбасу

Переговори проходять у закритому режимі

Підгрупа тристоронньої контактної групи з політичних питань мирного врегулювання ситуації на Донбасі сьогодні, 29 вересня, відновила переговори в Мінську, передає сепаратистський сайт "Донецьке агентство новин" з посиланням на прес-службу" представника ДНР на переговорах, "спікера "Народної ради ДНР" Дениса Пушилина.

"Переговори почалися, як і раніше, в закритому для ЗМІ режимі", - цитує агентство джерело.

Зазначимо, що за повідомленням Міністерства закордонних справ Білорусі, також відновилися переговори підгрупи з питань безпеки.

"Робочі групи з безпеки та політичних питань врегулювання на сході України відновили зустрічі в Мінську", - повідомляє МЗС Білорусі.

Нагадаємо, напередодні, 28 вересня, в Мінську відбулися зустрічі двох контактних підгруп - з політичних питань і питань безпеки.

Зазначимо, сьогодні, 29 вересня, відбулась також зустріч контактної групи у форматі Україна - Росія - ОБСЄ за участю представників ДНР/ЛНР.

У п'ятницю, 25 вересня, тристороння контактна група провела переговори в режимі відеоконференції. У ході бесіди тристороння контактна група у форматі Україна - Росія - ОБСЄ за участю представників самопроголошених республік" на Донбасі констатувала, що в цілому режим перемир'я на Донбасі дотримується.