ua en ru

Контактна група констатувала дотримання перемир'я на Донбасі

Контактна група констатувала дотримання перемир'я на Донбасі Фото: Леонід Кучма

Тристороння група провела скайп-конференцію

Тристороння контактна група у форматі Україна - Росія - ОБСЄ за участю представників самопроголошених республік на Донбасі констатувала, що в цілому режим перемир'я на Донбасі дотримується. Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар представника України в контактній групі Леоніда Кучми - Дарка Оліфер.

"Завершилася скайп-зустріч Тристоронньої контактної групи з участю представників окремих районів Донецької та Луганської областей. Під час відеоконференції прозвучали доповіді українських та російських офіцерів із Спільного Центру з контролю і координації, - в цих повідомленнях йшлося про дотримання режиму припинення вогню. Слід зазначити, що в цілому цей режим на Донбасі дотримується", - йдеться в повідомленні.

Також учасники зустрічі обговорили поточну роботу всіх тематичних підгруп і прийняли рішення про наступних зустрічах підгруп і групи. Так, ледующее засідання підгрупи з питань безпеки та політичних питань відбудеться 28 вересня в Мінську. Результати їх роботи обговорять на наступний день, 29 вересня, на засіданні тристоронньої контактної групи, який також пройде в Мінську.

Завершилась скайп-встреча Трехсторонней контактной группы с участием представителей отдельных районов Донецкой и Луганск...

Posted by Дарка Олифер on 25 сентября 2015 г.

Нагадаємо, сьогодні тристороння контактна група провела переговори в режимі відеоконференції.