ua en ru

У Полтавській області зводять тунель на новій дорозі в рамках "Великого будівництва”

У Полтавській області зводять тунель на новій дорозі в рамках "Великого будівництва” Фото: у Полавській області зводять тунель на новій дорозі (facebook.com)
Автор: РБК-Украина

У населеному пункті Шевченково Полтавської області на автодорозі Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка проходять роботи з будівництва шляхопроводу тунельного типу у межах програми президента "Велике будівництво".

Про це повідомили в Полтавській ОДА.

Зазначається, що тунель призначений для забезпечення перетину сільськогосподарською технікою та транспорту місцевих мешканців.

Його буде повністю споруджено із монолітного залізобетонну. Проєктом передбачено влаштування гідроізоляції та антикорозійного захисту з використанням сучасних матеріалів, які забезпечуватимуть довговічність споруди.

Будівництво автошляху Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка нині є одним з головних інфраструктурних проєктів в Україні, який будується з "нуля".

Проект передбачає спорудження у рамках програми "Велике будівництво" нової чотирисмугової дороги. Траса проходить в обхід населених пунктів на зразок європейських автобанів.

Завдяки новій дорозі час поїздки із Дніпра до Києва скоротиться на кілька годин.