ua en ru

Замах на Мосійчука: лікар розповів про стан нардепа

Замах на Мосійчука: лікар розповів про стан нардепа Фото: Ігор Мосійчук (facebook.com/mosijcuk.igor)

Зараз життя нардепа нічого не загрожує

Народний депутат від "Радикальної партії Олега Ляшка" Ігор Мосійчук досі перебуває у важкому стані після того, як отримав поранення в результаті вибуху біля офісу "Еспрессо". Про це журналістам розповів завідувач стаціонарним відділенням клініки "Борис" Ігор Конівець, повідомляє "Еспресо.TV".

Повідомляється, що зараз нардеп перебуває у важкому стані, що характерно для першого дня після операції. В його тілі було безліч осколків, які лікарі прибрали.

"Зараз пацієнт перебуває в палаті інтенсивної терапії, стан важкий, до середнього ще рано, але можна з ним спілкуватися", - підкреслив Конівець.

За словами лікаря, внутрішні органи Мосійчука залишилися більш або менш неушкодженими, найбільше постраждали верхні і нижні кінцівки, м'які тканини.

У нардепа велика рана на правому стегні, дуже багато осколків потрапили в нижні кінцівки. Осколки також знайшли і в м'яких тканин потиличної області. Зараз його життю нічого не загрожує, однак реабілітація може тривати 2-3 тижні.

Нагадаємо, приблизно о 22:05 у середу ввечері, 25 жовтня, в Києві біля будівлі телеканалу "Еспрессо" на вулиці Адама Міцкевича стався вибух, в результаті якого був поранений Мосійчук. Всього в результаті вибуху померли двоє, обидва правоохоронці.