ua en ru

Замах на Мосійчука: СБУ просить у громадян інформації про теракт

Замах на Мосійчука: СБУ просить у громадян інформації про теракт Фото: СБУ (RFE/RL, Inc.)

СБУ просить громадян надсилати інформацію щодо вибуху в Києві

Служба безпеки України просить громадян надсилати інформацію щодо терористичного акту на вулиці Адама Міцкевича у Києві 25 жовтня 2017 року о 22:00, через який загинуло двоє людей, а також постраждали народний депутат Ігор Мосійчук та політолог Віталій Бала. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"СБУ звертається до громадян із проханням надати інформацію щодо обставин вчинення цього злочину. Правоохоронці, зокрема, просять надіслати дані, зафіксовані відеореєстраторами, будь-якими іншими мобільними або стаціонарними пристроями, відеозаписи подій та обстановки на ділянці, що знаходиться у периметрі вулиць Уманська, Іскрівська, Єреванська, Чоколовський бульвар за період із 20:00 до 22:30 25 жовтня 2017 року", - йдеться в повідомленні.

Спецслужба просить надсилати інформацію на електронну поштову скриньку gusbu_kiv@ssu.gov.ua (у темі листа прохання вказувати, що відомості стосуються теракту на вулиці Адама Міцкевича), або цілодобово за телефоном +38 (068) 991-41-87. У СБУ також гарантували анонімність.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що одна з постраждалих в ході замаху на нардепа від Радикальної партії Ігоря Мосійчука у Києві залишається у важкому стані.