ua en ru

Замах на Мосійчука: прокуратура направила до Нацполіції запит щодо охорони нардепа

Замах на Мосійчука: прокуратура направила до Нацполіції запит щодо охорони нардепа Фото: Ігор Мосійчук (facebook.com/mosijcuk.igor)

Мосійчука охороняв співробітник Міністерства внутрішніх справ України

Прокуратура Києва направила запит до Національної поліції України щодо охорони народного депутата Ігоря Мосійчука, замах на якого було скоєно вчора, 25 жовтня 2017 року. Про це заявила речниця прокуратури Києва Надія Максимець, повідомляє "Громадське".

Так, за словами Максимець, наразі прокуратура направила запит до Нацполіції з проханням роз'яснити підстави та період охорони Мосійчука співробітником поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Мосійчука у Києві охороняв співробітник Міністерства внутрішніх справ України. Як зазначили в СБУ, Мосійчука супроводжував працівник поліції, оскільки стосовно нардепа вживались заходи безпеки.

"За інформацією Нацполіції, стосовно Мосійчука вживались заходи безпеки. І органи внутрішніх справ забезпечували цю безпеку. Саме тому при ньому був працівник поліції", - повідомив керівник головного управління Служби безпеки України в Києві та Київській області Сергій Семочко.