ua en ru

Замах на Мосійчука: Князєв заявив про законність надання охорони нардепу

Замах на Мосійчука: Князєв заявив про законність надання охорони нардепу Фото: Ігор Мосійчук (facebook.com/mosijcuk.igor)

За словами Князєва, основне розслідування за фактом замаху на Мосійчука веде СБУ

Голова Національної поліції України Сергій Князєв Князєв заявив про законність надання охорони народному депутату Ігорю Мосійчуку. Про це Князєв заявив сьогодні на брифінгу у Львові, повідомляє ZIK.

"У ході кримінального провадження, яке розслідується в Києві, були встановлені факти і прийнято процесуально-законне рішення щодо надання фізичної охорони суб’єкту кримінального розслідування, яким виступає, в тому числі, депутат Мосійчук. Це дії передбаченні законодавством", - заявив він.

За словами Князєва, основне розслідування за фактом замаху на Мосійчука веде СБУ, тоді як поліція лише виконує окремі доручення, а також конкретні завдання, які ставить слідство і прокурор Києва.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство внутрішніх справ України надало народному депутатові Ігорю Мосійчуку охоронця на його прохання.

Зазначимо, прокуратура Києва направила запит до Національної поліції України щодо охорони народного депутата Ігоря Мосійчука, замах на якого було скоєно 25 жовтня 2017 року.