ua en ru

Замах на "міністра" ДНР: у МВС назвали фейком затримання "українських диверсантів"

Замах на "міністра" ДНР: у МВС назвали фейком затримання "українських диверсантів" Фото: Зорян Шкіряк (УНІАН)

У МВС припускають, що ватажок ДНР намагається зняти з себе відповідальність за замах

Інформація про затримання нібито "українських диверсантів" у Донецьку, причетних до замаху на "міністра доходів і зборів" ДНР Олександра Тимофєєва, є фейком. Про це у Facebook повідомив радник міністра закордонних справ України Зорян Шкіряк.

"Черговий російсько-сепаратистських фейк. Кремлівські пропагандисти та їхні терористичні "ЗМІ" вчора оголосили про затримання "по гарячих слідах" шести "українських диверсантів", які нібито підірвали в Донецьку їхнього "міністра" Тимофєєва...Безумовно, це повна маячня і суцільний інформаційний фейк", - заявив Шкіряк.

На його думку, таким чином, ватажок ДНР Олександр Захарченко та інші організатори намагаються зняти з себе відповідальність за замах на Тимофєєва.

Увага! Черговий російсько-сепаратиський фейк! Кремлівські пропагандисти та їхні терористичні "ЗМІ" вчора оголосили про ...

Опубліковано Зоряном Шкіряком 24 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в ДНР повідомили про затримання 6 диверсантів, нібито причетних до вибухів у Донецьку. За їхньою версією, затримані діяли за вказівкою ГУР Міноборони України для "дестабілізації економічної та політичної ситуації в республіці".