ua en ru

Покоління миллениалов і орієнтація на нові технології

Покоління миллениалов і орієнтація на нові технології

"Створюйте завтра вже сьогодні!" – під таким девізом пройшла International Hospitality Conference 2018. Учасники конференції визначили, які гості будуть відвідувати готелі у найближчі 7-10 років

17 лютого 2018 року в готелі Intercontinental Kyiv відбулася головна подія готельної індустрії міжнародного масштабу – International Hospitality Conference. 380 гостей з 21 країни Європи зібралися на одному майданчику, щоб разом визначити тренди готельної індустрії і спрогнозувати її розвиток у найближчі кілька років.

Учасники конференції разом із запрошеними спікерами сформували портрет гостя найближчого майбутнього, поговорили про його уподобання, цілях і інтересах. Зокрема, регіональний директор BHMS Business & Hotel Management School (Швейцарія) Магді Атталла підкреслив, що сьогодні важливо говорити про покоління миллениалов, бо їхні погляди і цінності кардинально відрізняються від представників кількох попередніх поколінь.

"Сьогодні важливо говорити про покоління миллениалов не тільки як про туристів, але і як про працівників індустрії гостинності. Покоління Y – це люди, яким подобається працювати з людьми, вони люблять спілкування. Це покоління шукає не гроші, а враження. Покажіть їм, що ваші цілі збігаються, і вони будуть працювати з вами. Їм не потрібен начальник, їм потрібен наставник", – зазначив Магді Атталла. Він також розповів, що як туристи, представники цього покоління особливо цінують технології. – "Це покоління, яке весь час користується смартфонами, і вони хочуть, щоб взаємодія в готелях з ними відбувалося з допомогою технологій. При цьому вони хочуть отримати щось справжнє і реальне, і все це руйнує наші уявлення про них. Мілленіали – це факт, і нам потрібно навчитися розпізнавати їх потреби".

Покоління миллениалов і орієнтація на нові технологіїПокоління миллениалов і орієнтація на нові технологіїПокоління миллениалов і орієнтація на нові технологіїПокоління миллениалов і орієнтація на нові технологіїПокоління миллениалов і орієнтація на нові технології

Денніс Спитра, керівник напрямку розвитку бізнесу, STR Global (Європа) поділився актуальною статистикою готельного ринку України. Він підкреслив, що заповнюваність київських готелів продовжує зростати з року в рік, і сьогодні становить 50,9%, що відповідає "докризового" рівня 2013 року.

Філіп Хан, віце-президент з продажу та операційної діяльності компанії Trust you (Німеччина) свою презентацію присвятив роботі з відгуками гостей: "Сьогодні дуже важливо дбати про онлайн репутації готелю, так як це безпосередньо впливає на рішення гостя, забронювати номер у вас або немає. Також я раджу обов'язково спілкуватися з гостями онлайн, для підвищення їх лояльності". Він також зазначив, що готелям в Україні варто звернути увагу на наявність "розумних" технологій, як всередині, так і зовні номери.

Своїми знаннями та прогнозами розвитку індустрії з учасниками International Hospitality Conference 2018 також поділилися Джеймс Діллі (jestico+whiles, Великобританія), Люк Гесврет (AccorHotel, Франція), Березня Хенкок (AccorHotel, Польща), Ерве Бурдон (Miramar La Cigale Hôtel Thalasso & Spa FERRANDI, Франція), Олена Железняк (ReviewPro, Іспанія), Томас Бангерт (The Bangert Consultancy, Великобританія). Модератором заходу виступила Ірина Седлецька, (Premier Hotels and Resorts, Україна).

Головне завдання International Hospitality Conference 2018 – зібрати на одному майданчику учасників готельної індустрії з різних країн для обміну досвідом і знаннями. За один день учасники конференції почули саму актуальну аналітику ринку, розглянули успішні кейси та рекомендації від експертів у різних сферах готельного бізнесу – від кухні і архітектури готелю до нових сервісів і стратегій управління бізнесом.

Учасники конференції отримали можливість за мінімальний час познайомитися один з одним під час Business speed networking. Формат швидких знайомств дозволяє отримати максимум корисних контактів і зустріти потенційних партнерів.

Організатор International Hospitality Conference – Клуб готельєрів та рестораторів Hoteliero, заснований в 2009 році. Місія клубу – сталий розвиток країни через гостинність.

Ексклюзивний автомобільний партнер – компанія "Автокапітал" - офіційний імпортер автомобілів Mercedes-Benz і smart в Україні.

Партнери: Sabre, Yield Planet, Kaercher, Stek, Mirs, Villeroy & Boch, Schott Zwiesel, Steelite, WMF, ProService, Selpak, Tiger, Maresto, Premier Hotels and Resorts, PremierFood, METRO, Trone Grande, Verdi, VodaUA, Shtayer, The Macallan, The Famous Grouse, Naked Grouse, Filicori, Molfar, Маковецька сироварня, Еlevenbots, ATM, Platforma, Leater.

http://hospitalityawards.international/conference