ua en ru

Свідчення екс-представника ООН у справі Януковича не будуть вирішальними, - Мін'юст

Свідчення екс-представника ООН у справі Януковича не будуть вирішальними, - Мін'юст Фото: Віктор Янукович (UN Photo)

Факт наявності листа про введення військ РФ у Криму є одним з аргументів у справі

Свідчення колишнього представника ООН Юрія Сергєєва по справі про державну зраду колишнього президента України Віктора Януковича не будуть вирішальними у справі. Про це заявила перший заступник міністра юстиції України Наталія Севостьянова, передає канал "112 Україна".

Так, за словами Севостьянової, факт наявності листа, в якому Янукович просив РФ ввести війська в Крим, є одним з аргументів в справі Януковича і всі докази будуть розглядатися в сукупності.

"Факт, що було таке лист, направлений про введення військ щодо Криму, є лише одним з аргументів у цій справі. Тому я впевнена, що навіть якщо в ході слідства буде встановлено, що не він його підписував, в будь-якому випадку факт наявності цього листа раніше чи пізніше свідчить про те, що це було свідоме рішення президента. На мою думку, в сукупності всіх доказів суттєвого впливу на цю справу не буде, і в будь-якому випадку воно буде розглянуто і завершено", - сказала Севостьянова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що наступне засідання по справі про державну зраду колишнього президента України Віктора Януковича відбудеться 10 серпня в 10:00.