ua en ru

Показала Вільямс свою гру і залишалася дуже стійкою, - Світоліна

Показала Вільямс свою гру і залишалася дуже стійкою, - Світоліна Фото: Еліна Світоліна (WTA)

Українка задоволена грою в 1/8 фіналу турніру в Торонто

Перша ракетна України Еліна Світоліна прокоментувала перемогу над американкою Вінус Вільямс в 1/8 фіналу турніру в Торонто. Про це повідомляє прес-службі WTA.

"Я знаю Вінус вже багато років і коли я зрозуміла, що вона почала кар'єру в 1994 році, а я в цей час тільки народилася. Це було дуже приємно грати з нею на одному корті, але навіть краще було перемогти її, показати мою гру і залишатися дуже стійкою у своєму тенісі. Так що це був дуже хороший матч", - сказала Світоліна.

Українка зізналася, що очікувала від Вільямс агресивної гри після подач.

"Це те, як вона грає. Я просто намагалася зробити те, що я могла контролювати. Коли я подавала, то одразу була готова до того, що вона дуже швидко поверне м'яч назад. Я рада, що мені вдалося робити це весь матч, і що у мене не було занадто багато невимушених помилок. Думаю, що мій рівень став набагато вище і тепер я можу справлятися з тиском. Звичайно, в деякі моменти я помиляюся, але в більшості випадків я граю краще", - додала Еліна Світоліна.

Нагадаємо, п'ята ракетка світу українка Еліна Світоліна впевнено обіграла дев'яту ракетку світу американку Вінус Вільямс та пробилася у чвертьфінал престижного турніру в Торонто (Канада).