ua en ru

Пошуки на місці аварії суховантажу в Криму припинені до ранку

Пошуки на місці аварії суховантажу в Криму припинені до ранку Фото: суховантаж Anda (vesselfinder.com)

Пошуки дев'ятого члена екіпажу продовжать вранці

Операція з пошуку дев'ятого члена екіпажу затонулого в нейтральних водах судна Anda припинена у зв'язку настанням ночі і відновиться вранці в неділю. Про це повідомляють "РИА Новости".

Як наголошується, суховантаж Anda, що перевозив 24 тисячі тонн пшениці, перекинувся в результаті шторму в нейтральних водах біля берегів Криму. На борту знаходився екіпаж з дев'яти осіб - три громадянина Індії і шість сирійців. Один член екіпажу не був знайдений.

"Пошукова операція на місці аварії суховантажу Anda припинена до ранку", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що біля берегів Севастополя в окупованому Криму перекинувся іноземний суховантаж Anda, на борту якого знаходилися 9 членів екіпажу. Раніше повідомлялося, що 6 чоловік пропали без вісті. На борту судна перебували громадяни Сирії та Індії. Вісім врятованих моряків були доставлені в Ялту і госпіталізовано до Лівадійської лікарні, їх стан задовільний.

Зазначено, що аварія сталася в акваторії Чорного моря в 40 кілометрах на південь від населеного пункту Алупка. Суховантаж перевозив 24 тисячі тонн пшениці. На даний момент проводиться рятувальна операція, яка ускладнена сильним штормом і хвилюванням.