ua en ru

Прикордонники затримали в "Жулянах" шахрая з РФ, якого розшукував Інтерпол

Прикордонники затримали в "Жулянах" шахрая з РФ, якого розшукував Інтерпол Фото: Інтерпол (прес-центр ДПСУ)

Чоловіка 1970 р. н. розшукували правоохоронці Росії за шахрайство в особливо великих розмірах

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту пропуску "Київ" у пункті пропуску "Жуляни" затримали громадянина Росії, який перебував у міжнародному розшуку за базою даних Інтерполу. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

"Під час оформлення пасажирів рейсу "Барселона-Київ" на росіянина спрацювала база даних Інтерполу. Чоловіка 1970 року народження розшукували правоохоронні органи Росії за шахрайство в особливо великих розмірах", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що за цим фактом поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в місті Київ. Громадянина передано співробітникам Національної поліції України.

Крім того, в ДПСУ додали, що після підключення пунктів пропуску до баз даних Інтерполу прикордонники майже щоденно виявляють на кордоні правопорушників, документи та транспортні засоби, які перебувають у міжнародному розшуку.

"Загалом із початку року прикордонники реалізували вже майже 2600 спрацювань відповідної бази даних, при цьому виявлено понад 1800 порушників закону та більше 180 викрадених транспортних засобів", - відзвітували у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Інтерпол рекомендував ігнорувати запити Росії.