ua en ru

Прикордонники затримали українця, який перешкоджав роботі пункту пропуску

Прикордонники затримали українця, який перешкоджав роботі пункту пропуску Фото: прикордонники

Група реагування затримала 32-річного жителя м. Ковель

Прикордонники Луцького загону затримали українця, який перешкоджав роботі пункту пропуску "Ягодин". Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"Сьогодні вранці в пункті пропуску "Ягодин" прикордонники Луцького загону затримали українця, який своїми діями намагався перешкоджати прикордонно-митному оформленню громадян на в’їзному каналі руху та зникнути з режимної території", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на автомобілі іноземної реєстрації для оформлення на в’їзд в Україну прибули три громадянина. Вони получили відмову на пропуск транспортного засобу до України через недотримання вимог митного законодавства. У відповідь на заборону один з пасажирів сів за кермо мікроавтобуса та почав перешкоджати загальному руху автомобілів.

"Після відповідних законних дій охоронців кордону щодо припинення порушення режиму пункту пропуску, останній проігнорував вимоги прикордонників та направив авто до виїзду з режимної території пункту пропуску. Але негайно заблокований прикордонниками виїзд засобами примусової зупинки не дав йому такої змоги, група реагування затримала 32-річного жителя м. Ковеля", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в аеропортах Києва та Одеси затримали іноземців, яких розшукує Інтерпол.