ua en ru

Прикордонники затримали учасника захоплення Харківської ОДА при спробі втекти в Росію

Прикордонники затримали учасника захоплення Харківської ОДА при спробі втекти в Росію Фото: на кордоні з РФ затриманий Єгор Логвінов

Мова йде про одного з лідерів "Антимайдана" Єгора Логвінова

Прикордонники затримали учасника захоплення Харківської обласної державної адміністрації (ОДА) в 2014 році при спробі втекти в Російську Федерацію. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"Співробітники Державної прикордонної служби України затримали прихильника "русского мира", який намагався дістатися до Росії. Як з'ясувалося, незадовго до цього суд звільнив його під заставу", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, чоловік був затриманий 31 жовтня близько 21:00, при собі у чоловіка була довідка про звільнення. Крім того, виявилося, що більше 2 років він відбував покарання в установах Державної кримінально-виконавчої служби за організацію масових заворушень, звідки тільки вчора (31 жовтня) був звільнений під заставу в розмірі понад 200 тис. гривень.

Як повідомляє місцеве видання "Городской Дозор", мова йде про один з лідерів "Антимайдана" Єгора Логвінова.

"Логвінова випустили в той же день близько 17:00 з харківської колонії №43 під заставу в 206 тисяч гривень. До цього, чоловік провів у СІЗО більше двох років", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Червонозаводський районний суд Харкова продовжив на два місяці арешт колишньому міському голові Слов'янська Донецької області Нелі Штепі.