ua en ru

Прикордонники затримали трьох громадян, які розшукувались за скоєння кримінальних правопорушень

Прикордонники затримали трьох громадян, які розшукувались за скоєння кримінальних правопорушень Фото: ДПС

Серед затриманих - двоє іноземців

Співробітники Державної прикордонної служби України (ДПС) затримали трьох громадян, які розшукувались за скоєння кримінальних правопорушень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДПС.

Так, повідомляється, що громадянина Молдови, який знаходився в розшуку за організацію злочинного угрупування, затримали вчора прикордонники Білгород-Дністровського загону.

"Пасажиром чоловік прямував до Молдови автомобілем через пункт пропуску "Кучурган-авто". Прикордонники його виявили у ході перевірки та спрацювання бази даних Інтерполу. Як з'ясувалося, затриманий розшукується у себе на Батьківщині за вчинення кримінальних правопорушень, серед яких організація та участь в злочинному угрупуванні. За даним фактом проінформовано співробітників українського бюро Інтерполу та представників Національної поліції", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, повідомляється, що ще двох чоловіків, громадянина України та Ізраїлю, які теж знаходились в розшуку затримали прикордонники Чопського загону та Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ".

Нагадаємо, співробітники Державної прикордонної служби (ДПС) України затримали у "Борисполі" двох сирійців, які з підробленими документами намагалися потрапити до Швеції.