ua en ru

Прикордонники затримали підозрюваного в убивстві азербайджанця

Прикордонники затримали підозрюваного в убивстві азербайджанця Фото: затриманий на кордоні азербайджанець (прес-центр ДПСУ)

Громадянин Азербайджану 1991 р. н. розшукувався за підозрою в умисному вбивстві

Українські прикордонники затримали небезпечного злочинця з Азербайджану в пункті пропуску "Гоптівка". Він розшукувався за підозрою в умисному вбивстві, повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Зазначено, що сьогодні, 22 жовтня 2017 року, в пункті пропуску "Гоптівка" прикордонники Харківського загону виявили громадянина Азербайджану 1991 року народження, який розшукувався за скоєння кримінального злочину.

"Під час перевірки документів чоловіка, який прямував на виїзд із України, прикордонники встановили, що громадянин розшукується за ознаками вчинення кримінального правопорушення, а саме: "умисне вбивство", - йдеться в повідомленні.

Прикордонники затримали підозрюваного в убивстві азербайджанцяПрикордонники затримали підозрюваного в убивстві азербайджанця
Фото: затримання азербайджанця на кордоні (прес-центр ДПСУ)
Як доповіли у відомстві, прикордонники відразу затримали чоловіка та проінформували представників Національної поліції України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сумській області на кордоні з Росією прикордонники затримали 12 незаконних мігрантів.