ua en ru

Прикордонники затримали мільйонера-махінатора на Донбасі, - ДПС

Прикордонники затримали мільйонера-махінатора на Донбасі, - ДПС Фото: Державна прикордонна служба України

На лінії розмежування на Донеччини прикордонники затримали мільйонера-махінатора

Співробітники Державної прикордонної служби України спільно з працівниками митниці, сьогодні, 18 вересня 2015 року, затримали громадянина України, який намагався перевезти на неконтрольовану територію велику суму грошей і банківські картки. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України (ДПС).


Під час здійснення перевірочних заходів контрольному пункті в'їзду/виїзду "Гнутове", що на лінії розмежування між силами АТО і незаконними збройними формуваннями, прикордонники виявили у нашого співвітчизника, який їхав в автомобілі "Део-Ланос" з Маріуполя, як пасажир, понад 540 тисяч російських рублів, понад 5 тисяч доларів США та майже 6 тисяч гривень, - повідомляє прес-служба ДПС.

Наголошується, чоловік перевозив у сумці кредитні картки різних банків на прізвища різних людей. При подальшій перевірці у нього знайшли 300 копій паспортних документів осіб, які зараз проживають у Донецьку. 39-річний українець розповів, що документи і картки йому, нібито, дали люди, які живуть на підконтрольній бойовикам території, щоб він для них зняв кошти і поміняв за вигідним курсом.

Згодом в його куртці прикордонники виявили ще 500 тисяч російських рублів.

За даним фактом затримання поінформували співробітників СБУ.

Нагадаємо, ФСБ затримала трьох громадян України на кордоні з Кримом, - ДПС.