ua en ru

На кордоні з Румунією прикордонники затримали контрабандистів-водолазів

На кордоні з Румунією прикордонники затримали контрабандистів-водолазів Фото: прикордонники затримали контрабандистів

У ході затримання прикордонники відкрили попереджувальний вогонь

На кордоні з Румунією прикордонники затримали групу осіб, яка намагалася перемістити через кордон контрабандні сигарети. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

Варто відзначити, що контрабандисти намагалися переправити цигарки через річку Тиса та використовували гідрокостюми.

Спочатку прикордонники помітили порушників, коли ті ховалися біля берега. Через деякий час три контрабандисти були затримані.

"Один з порушників спробував втекти, проте, почувши попереджувальні постріли, зупинився. Чоловіки, які назвалися громадянами України, ніяких документів при собі не мали. В подальшому, під час перевірки прилеглої до кордону території в різних місцях прикордонники виявили 16 пакетів сигарет, які правопорушники планували доправити до сусідньої Румунії", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що в цьому році на даній ділянці вже затримали 40 осіб у гідрокостюмах, причетних до протиправної діяльності на державному кордоні, і майже 60 тис. пачок контрабандних сигарет.

На кордоні з Румунією прикордонники затримали контрабандистів-водолазівНа кордоні з Румунією прикордонники затримали контрабандистів-водолазів

Фото: прикордонники затримали контрабандистів

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України вилучили в зоні АТО нелегальні товари майже 600 тис. гривень.