ua en ru

Прикордонники затримали групу нелегальних мігрантів на кордоні з Угорщиною

Прикордонники затримали групу нелегальних мігрантів на кордоні з Угорщиною Фото: прикордонники (dn.gov.ua.jpg)

Серед нелегальних мігрантів виявилися два громадянина Палестини, по одному з Іраку та Азербайджану

Прикордонники Мукачівського загону затримали нелегальних мігрантів на кордоні з Угорщиною. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"В рамках операції "Кордон-2017" прикордонники Мукачівського загону затримали чотирьох іноземців, які мали намір незаконно потрапити до Угорщини", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, сьогодні вночі прикордонники відділу "Косино" в ході перевірки оперативної інформації затримали одного 43-річного громадянина Іраку і двох 24-річних громадян Палестини. Іноземці мали намір поліпшити умови свого життя в одній з країн Європейського союзу.

Так, ще одного нелегального мігранта з Азербайджану затримав прикордонний наряд відділу "Бодалово" сьогодні вранці. Про появу в прикордонні невідомого охоронцям кордону повідомив місцевий житель. 28-річного іноземця затримали на відстані 400 метрів до межі.

На всіх затриманих складено протоколи за спробу порушення державного кордону. Зазначається, що справи будуть направлені до суду.

На кордоні з Угорщиною прикордонники затримали нелегалів з Іраку, Палестини та Азербайджану В рамках операції «Кордон...

Опубліковано Державна прикордонна служба України 31 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в пункті пропуску "Бачівськ" прикордонники відділу "Сопич" Сумського загону спільно з співробітниками митниці припинили спробу незаконного переміщення через кордон старовинних книг і нагород громадянином Росії.