ua en ru

Прикордонники затримали двох іноземців і вантажівку, розшукуваних Інтерполом

Прикордонники затримали двох іноземців і вантажівку, розшукуваних Інтерполом Фото: затримана на кордоні вантажівка (ДПСУ)

Йдеться про громадянин Естонії та Молдови, які перебували в міжнародному розшуку

Українські прикордонники затримали двох іноземців та викрадений автомобіль, які перебували в міжнародному розшуку за базою даних Інтерполу. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби.

"Громадянина Естонії, якого розшукували в Німеччині, прикордонники Чернігівського загону затримали в пункті пропуску "Сеньківка". А в пункті пропуску "Паланка" прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали громадянина Молдови, якого розшукували за вчинені ним злочини на батьківщині", - йдеться в повідомленні.

Крім того, прикордонники Одеського загону затримали викрадену в Литві вантажівку, яку виявили в пункті пропуску "Чорноморський-мтп".

"Автомобіль "Вольво" 2008 року випуску, за кермом якого був громадянин України, прибув на одному з теплоходів. Під час перевірки автомобіля прикордонниками спрацювала база даних Інтерполу", - доповіли у відомстві.

Прикордонники затримали двох іноземців і вантажівку, розшукуваних ІнтерполомПрикордонники затримали двох іноземців і вантажівку, розшукуваних ІнтерполомПрикордонники затримали двох іноземців і вантажівку, розшукуваних ІнтерполомПрикордонники затримали двох іноземців і вантажівку, розшукуваних Інтерполом

Фото: затримання викраденої вантажівки на кордоні (ДПСУ)

Зазначено, що за всіма випадками поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в Києві. Затриманих осіб і вантажівку передано співробітникам поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прикордонники затримали на українсько-польському кордоні шахрая з Німеччини та викрадену іномарку, що перебували у міжнародному розшуку за базою даних Інтерполу.