ua en ru

Прикордонники затримали двох осіб, які намагалися незаконно перетнути кордон

Прикордонники затримали двох осіб, які намагалися незаконно перетнути кордон Фото: нелегальні мігранти (прес-служба ДПСУ)

Нелегали були виявлені на кордоні з Польщею і РФ

Прикордонники Мостиського та Сумського загонів виявили іноземців-порушників, які мали намір незаконно перетнути державний кордон. Про це йдеться в повідомленні Держприкордонслужби України.

"На Львівщині, співробітники прикордонного відомства отримали інформацію від місцевих жителів про рух невідомих осіб кавказької зовнішності, поблизу населеного пункту Буців. Для перевірки інформації прикордонники відділу "Шегині" спільно з взаємодіючими органами вирушили до вказаного місця", - повідомили прикордонники.

Наголошується, що було виявлено 48-річну громадянку Таджикистану з дитиною 2008 року народження, яка пересувалась в бік Польщі.

"На громадянку складено протокол про притягнення до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 204-1 Купап "Порушення або спробу порушення державного кордону". Справу направлено до суду", - додали прикордонники.

У той же час прикордонний патруль відділу "Середина-Буда" Сумського загону неподалік від російсько-українського кордону викрив громадянина Молдови, який також мав намір незаконно перетнути кордон. На даний момент порушник затриманий, тривають перевірочні заходи.

Нагадаємо, на кордоні з Польщею затримали громадяни Алжиру.