ua en ru

Прикордонники затримали двох азербайджанців на кордоні з Росією

Прикордонники затримали двох азербайджанців на кордоні з Росією Фото: затримані азербайджанці на кордоні з РФ (ДПСУ)

Наразі на іноземців складені адміністративні матеріали

Прикордонники відділу "Краснопілля" Сумського загону затримали двох порушників державного кордону України. Зокрема йдеться про азербайджанців, які прямували до Росії, повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

"Прикордонний патруль за кілька метрів від держрубежу, неподалік від населеного пункту Грабовське, затримав двох громадян Азербайджану. Іноземці пішки намагалися незаконно перетнути українсько-російський кордон із території України в Росію поза встановленими пунктами пропуску", - йдеться в повідомленні.

Наразі за спробу незаконного перетину державного кордону України на 60 та 57-річного азербайджанців складені адміністративні матеріали.

Прикордонники затримали двох азербайджанців на кордоні з РосієюПрикордонники затримали двох азербайджанців на кордоні з РосієюПрикордонники затримали двох азербайджанців на кордоні з Росією

Фото: затримання іноземців на кордоні з Росією (ДПСУ)

Зазначено, що ще одного порушника державного кордону України прикордонники затримали позаминулої доби на цьому ж напрямку: 16-річний українець пішки незаконно перетнув кордон із території Росії в Україну поза встановленими пунктами пропуску.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 1991 року на українському кордоні затримано близько 330 тисяч незаконних та потенційних мігрантів.